Lanttolife i tidningen


För första gången på nio år (ja, jag har jobbat på Fitness i NIO år) så finns det med en artikel om mig i tidningen. Marie tog rygg på Drutten och Krokodilen under Ö till Ö. 

Trodde verkligen inte att det skulle vara konstigt att layouta en artikel om mig själv, hela redaktionen finns med på bild i tidningen när vi testar pass och nya träningsformer i varje nummer. Men det var det. MYCKET skumt faktiskt, och jag inser att jag fegade, hade artikeln handlat om någon annan så hade jag vräkt på med ett stort porträtt på första uppslaget, för att man ska få möta personen när man börjar läsa. Men inte nu tydligen, nu måste ni bläddra till uppslaget efter för att få ett ordentligt porträtt på “hon som för tre år sedan var som oss, en halvtränad småbarnmorsa som brände av några gympass i veckan” för att citera Marie.

Senaste Fitness, i kiosk idag! Sidan 50-53. På slutet kommer ett gäng andra utmaningar jag kan tänka mig i framtiden 🙂 Och här kan man läsa vad jag mer tycker gör numret värt att köpa.

This entry was posted in jobb, ÖtillÖ. Bookmark the permalink.

11 Responses to Lanttolife i tidningen

 1. J.H ORKA says:

  Läste tidningen och googlade mig sedan hit. Väldigt inspirerande! 🙂 Jag har en ironman-gen i mig som ger ett sug efter den utmaningen men är inte riktigt där ännu. Hoppas på inspirerande läsning här i framtiden. 🙂
  Mvh / Johanna

 2. Emelie says:

  Fitness – från en kiosk hem till mig idag! 🙂

  • Sofie says:

   Du får berätta vad du tyckte när du läst artikeln. Var det värt att läsa eller borde vi rivit ut den ur tidningen 🙂

 3. Camilla says:

  Ska bli kul att läsa, brukar köpa tidninge direkt när den kommer (eftersom ja jobbar i butik) men igår missade ja den. Idag däremot får den följa med mig hem:)

 4. Jörgen Stenquist says:

  Goooosh – Starstruck!!!!!
  ….och jag kommer att berätta för alla att jag faktiskt har simmat i samma bassäng och tävlat på samma tävling som hon som är med i tidningen :-). Eftersom att jag själv aldrig kommer att figurera på ett mittuppslag så kör jag efter taktiken att hålla mig i närheten av de som gör det. Inspirerande att en Gourmet triathlet är på pränt!!½!

 5. Lisa says:

  Ser fram emot att läsa både dam och herr resultat. 🙂

 6. Marie says:

  Trevlig artikel och inspirerande. Tar bort lite av “skräcken” för lite ovanligare långlopp. Får se om jag kan kämpa mig genom min simkurs så jag kan börja frisimma lite längre distanser också, väntar på att det ska lossna för mig. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *