5 Comments

 1. Boel Stier
  24 November, 2011 @ 22:34

  Och tänk vilken tur för oss andra att du är just du, Sofie!
  Visst är det skönt att bli lite äldre och tryggare. Men å så frustrerande att inte kunna ingjuta den där tryggheten i dem som är yngre. Vissa erfarenheter måste man helt enkelt göra själv…

  Reply

 2. soffan
  24 November, 2011 @ 23:57

  Både och. På sätt och vis är jag helt tillfreds med den jag är som person idag, men å andra sidan så finns det massor med saker jag önskar att jag hade gjort annorlunda de senaste femton åren. Ibland funderar jag på hur mitt liv hade sett ut idag om jag hade varit lite smartare då liksom…

  Reply

 3. Andreas Colbro
  25 November, 2011 @ 01:08

  Kanske inte 15 igen, men funderat lite sen jag fick Maiko. Skulle vara häftigt att få vara 0 igen och uppleva precis allt för första gången. Fascineras av vardagliga saker som en diskborste eller gapskratta åt en solkatt.

  Tänker att ungdomarna som du säger borde vara nöjda med den de är. Grejen kanske är att många inte riktigt vet vem de är. Allt har sin tid, olika åldrar “skall” upplevas. Med massa uttryck, kanske intrycken faller på plats senare.

  Reply

  • Sofie
   25 November, 2011 @ 08:02

   Visst är det häftigt att när man får barn så får man inte bara ett barn – man får en livscoach på köpet. Att få uppleva världen genom deras ögon är så himla härligt. De kan stanna till och titta på ett löv som om det är det finaste de sett någonsin, ett löv som man själv bara hade sprungit över.
   Lever man i nuet och verkligen ser allt som om det är första gången man ser det så är allt helt vidunderligt och rätt ofta bland det vackraste man sett.

   Men det är som du säger – allt har sin tid.
   Och jag känner mig som en gammal tant när jag säger det här men NJUT! Andreas, snart är tiden här, tiden då du och jag bara är såååå pinsamma 😉

   Reply

 4. Anette
  25 November, 2011 @ 08:29

  Tack för en underbar blogg! Du är en så fantastisk inspiration! Jag är 42 och håller med dig till 100%, bara nyttigt att bli påmind ibland 🙂 tack!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *