3 Comments

 1. Ulrica
  12 October, 2011 @ 12:35

  Tusen tack för ett helt fantastiskt föredrag – mycket inspirerande! Du är en sann inspiratör och jag kände igen mig själv mycket av det du berättade om och fick samtidigt några tankeställare som hjälp på min väg/utmaning.
  Sitter fortfarande och smakar på ordet Ironman…man kanske skulle testa? ! 😉

  Reply

  • Sofie
   12 October, 2011 @ 14:51

   Tack, tack, tack för kommentaren som gör att jag kommer le resten av oktober.

   Reply

 2. Mia
  12 October, 2011 @ 16:57

  Följer din blogg slaviskt och blir sååååå inspirerad av dina inlägg. Hittade den när jag sökte på träningstips för triathlon. Att då hitta en person som lever ganska lika liv är ju fantastiskt. Två barn och fallskärmshoppning ( lagt av själv men sambon hoppar fortf). Tack Sofie för all inspiration och positiva energi du förmedlar!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *