8 Comments

 1. Erik
  11 September, 2011 @ 08:20

  Låtar har väl fastnat många gånger… men mest frustrerande var nog när jag fick ENORMA cravings efter ett stort glas mjölk efter bara någon mil av vasaloppet. Och nej, det visar sig att de har inte mjölk på stationerna 🙁

  Reply

  • Sofie
   14 September, 2011 @ 20:40

   Skön story, antar att du njöt av mjölk ett tag efter loppet. Eller släppte det och du kunde inte förstå varför du längtade efter det?
   Nu blev jag sugen på ett glas iskall mjölk.

   Reply

   • Erik
    17 September, 2011 @ 17:40

    Nej då, det blev en hel liter mjölk efter målgång. Promenaden till ICA var smärtsam men väl värt det. Och sen har det blivit tradition efter varje långlopp, perfekt återhämtningsdryck =)

    Reply

 2. Sjödin
  13 September, 2011 @ 07:05

  Det här är bästa tipset för en trevlig cykel- eller löprunda;

  – Kolla Playhouse Disney med dina barn. Strax innan kanalen släcker ner kl. 19:00 visas nämligen “Händige Manny” och Agent Ozo.
  – Natta dina barn.
  – Stick ut i spåret.
  – Nynna på de där f***annade vinjettlåtarna tills du kräks.

  Reply

  • Sofie
   14 September, 2011 @ 20:32

   Åhhh, den klassikern har man varit med om några gånger. J*vlar vad de kan sätta sig de där vinjettlåtarna. Vi pratar inte minuter, inte timmar, ibland är det dagar och så har den precis släppt så hör man den igen.

   Reply

 3. Lisa Lantto
  14 September, 2011 @ 16:46

  Åh perfekt. Nu ska jag träna in texten på Kentas låt så att jag sjunger rätt när jag gormar för mig själv längst vägen. Just idag är jag stark just idag mår jag bra…jag har na na na na NA NA där tog det stopp. Sjukt irriterande. Man kan väl inte ha en powerlåt som man inte kan texten till?!

  Reply

  • Sofie
   14 September, 2011 @ 20:34

   Haha, känner igen mig i den! Förra måndagen så hade jag ju Ola med mig, han kunde en rad till och sedan doade vi nananana NAna naaaaaaa.
   Annat är det med “Brudar med små, småååå pattar kan dra åt helvete”, man behöver inga fler rader, det räcker liksom bra så 😉

   Reply

 4. Sjödin
  14 September, 2011 @ 20:44

  Appropå Kenta;
  Har ni sett klippet från Melodifestivalen då han är med?
  Bengt Bedrup är programledare, 70-tal-nånting…
  Hur som helst, Kenta har på sig en t-shirt med texten “try it, you’ll like it – 69” (ungefär). Väääldigt sexuell anspelning liksom, men det verkade ingen fatta på statliga televisionen på den tiden. Sök på youtube, ett höjdarklipp!
  Bonusroligt är att vi nu vet att Bedrup lirade i samma a-lag som Kenta, vilket inte så många visste då.
  -“Kenta, du har levt ett hårt liv?”
  -“jaaa, det vet ju du Benke…”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *