5 Comments

 1. charlotte hooft
  3 July, 2011 @ 11:11

  Jag skulle också valt Chrissie Wellington. Läst någon gång att hon har bäst syreupptagningsförmåga bland världens kvinnor. Något över 7 liter om jag inte minns fel. Sen är hon ju helt grymt bra. Tror Björn Dähli var bäst av männen. Fatta vad bra man kan syresätta musklerna då:-)

  Reply

 2. Thomas Stade
  3 July, 2011 @ 11:36

  Jag skulle välja dig Sofie!! Den lyckan du har på läpparna under cyklingen är imponerande, själv ser jag ut som ett kioskmongo i blicken pga. alla fokus!! =)
  (Kan vara Contador som håller andan på bilderna, men jag är osäker!)

  Reply

  • Sofie
   3 July, 2011 @ 18:57

   Haha, tack.
   Contador, man ser lång väg att det är Contador. Eller förresten, du ser ut som sinnebilden för en snabb, cool och fokuserad triathlet! Är fortfarande imponerad. Ruggigt bra sim och cykeltid du fick till och att du fortsatte springa … DU ÄR SJUKT STARK!

   (Medan jag mest ut som jag mött Gud i bergen, på allvar, var jag så där j*vla glad? Det är knappt så jag tror det själv 😉

   Reply

 3. Annika
  3 July, 2011 @ 12:08

  Sofie! Du styr ett inlägg om växlingar snart va? Vad man ska tänka på osv 🙂 Toppen!! Kram

  Reply

 4. soffan
  3 July, 2011 @ 12:20

  Eftersom jag just ska pysa iväg till Sportlife och köra BODYCOMBAT så får jag väl försöka kliva in i Rachael Cohen då. Det lär bli trångt, för hon är mycket smalare än jag. Hoppas att hon inte blir sur. 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *