Kliv in i en annan kropp…

På planet till Nice så läste jag en artikel om lycka, där det fanns en övning där man skulle välja en person som man tycker är lycklig. Se den framför sig, vända på henne/honom och så kliva in i den kroppen. Frågade Anders och Lisa vilka de skulle välja att vara på tävlingsdagen…

På tävlingsdagen så var vi i slutänden oss själva, men övningen är lite rolig. Jag skrev om min idol tidigare, läs här. Väljer fortfarande Chrissie Wellington. Hon fortsätter imponera. I våras gjorde hon Ironman Sydafrika på 8:33:56. Tjejen simmar 3860 meter på 51:40, cyklar 18 mil på 4:45:23 och avslutar med ett maraton på 2:52:54. Och det med ett leende.

Anders valde Gunde Svan.

Syster Lisa valde olika kroppar för olika grenar. När hon simmade klev hon in i Mikael Roséns kropp, till cykeln blev det Contador och till löpningen hoppade hon in i Ruben McRae.

Om du inte är dig själv idag, vem väljer du att kliva in i?

This entry was posted in Tävling, Vänner. Bookmark the permalink.

5 Responses to Kliv in i en annan kropp…

 1. charlotte hooft says:

  Jag skulle också valt Chrissie Wellington. Läst någon gång att hon har bäst syreupptagningsförmåga bland världens kvinnor. Något över 7 liter om jag inte minns fel. Sen är hon ju helt grymt bra. Tror Björn Dähli var bäst av männen. Fatta vad bra man kan syresätta musklerna då:-)

 2. Thomas Stade says:

  Jag skulle välja dig Sofie!! Den lyckan du har på läpparna under cyklingen är imponerande, själv ser jag ut som ett kioskmongo i blicken pga. alla fokus!! =)
  (Kan vara Contador som håller andan på bilderna, men jag är osäker!)

  • Sofie says:

   Haha, tack.
   Contador, man ser lång väg att det är Contador. Eller förresten, du ser ut som sinnebilden för en snabb, cool och fokuserad triathlet! Är fortfarande imponerad. Ruggigt bra sim och cykeltid du fick till och att du fortsatte springa … DU ÄR SJUKT STARK!

   (Medan jag mest ut som jag mött Gud i bergen, på allvar, var jag så där j*vla glad? Det är knappt så jag tror det själv 😉

 3. Annika says:

  Sofie! Du styr ett inlägg om växlingar snart va? Vad man ska tänka på osv 🙂 Toppen!! Kram

 4. soffan says:

  Eftersom jag just ska pysa iväg till Sportlife och köra BODYCOMBAT så får jag väl försöka kliva in i Rachael Cohen då. Det lär bli trångt, för hon är mycket smalare än jag. Hoppas att hon inte blir sur. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *