Sök
Stäng denna sökruta.

Nike blaaaaast!

Har dragit igång helgen med hjälp av Nike Blast. Ett årligt konvent med några av Sveriges och världens bästa instruktörer. Började med en helt underbar spinningklass med Monika Björn. Hon fick en att hitta en skön nästan meditativ känsla under klassen.

Och i de hårdaste backarna hjälpte hon till att komma åt den där lite pirrande, bubblande känslan i benen som infinner sig precis innan mjölksyran slår till. Och att hålla sig just under. Hon är grym!

Det enda jag irriterade mig lite på är att hon klev av sin cykel lite väl ofta för att prata och kolla läget i salen. Hade hon suttit kvar och förmedlat samma sak så hade hon fått 100% perfekt av mig.

Sedan smet jag in på James D´Silvas klass, Garunda. En klass som är en blandning av yoga och pilates. Han har bland annat tränat Madonna och Gwyneth Paltrow. Klassen var bra, tyvärr var det lite trångt i salen så när de skönaste serierna kom så kunde man inte ta ut rörelserna. Bäst var alla flödande rörelser, som på filmen. När man förflyttade sig från en ställning till en annan med andetaget som vägvisare.

Jag hoppas på att få till några timmar spinning imorgon också, det vore så kul!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *